Rust is not a crime!

2011.07.04. 22:20

A péntek esti helsinki látogatással már jópár napja adós vagyok, most pótlom. Leginkább technikai oka volt annak, hogy késlekedtem, de mostanra nagyjából megoldódott a dolog.

Kissé rohanvást vetettük bele magunkat a finn főváros forgatagába (ó, mily csodás alliteráció!), próbáltunk minél rövidebb idő alatt minél több információt befogadni, azonban a térképböngészés elvette az élmény nagy részét. Több fontos műemléket, intézményt és teret felkerestünk, de valahogy elveszett a rajongás. Aztán történt valami…

 

Gyanús lett, hogy egyre több oldtimer autót látunk az utakon. Gondoltuk, hétvégén előgurulnak a garázsból, a tulajok tesznek néhány reprezentatív kört a városban, aztán újra pihenni térnek a szépséges vasak. A kikötő felé közeledve azonban egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy sikerült elkapnunk egy oldtimer autós fesztivált.

Nem vagyunk különösen nagy autórajongók, de péntek este azért jót tett volna az egónknak, ha „szakértői” szemmel mustrálhattuk volna a csodás járgányokat. 40-50 éves autók között sétálgattunk fülig érő szájjal. Jópár filmélmény beugrott, és talán még kedvünk is lett volna este megnézni a Grease-t és a Ford Farlaint, majd levezetésképp néhány Knight Rider epizódot, de az internet szabta határok miatt esélyünk sem volt rá.

Cadillac, Mustang, Dodge, Chrysler, Plymouth, Pontiac, Corvette, Jaguar, BMW, etc. Természetesen, Kelet-Európa is képviseltette magát egy rozsdamarta Zsigulival.

Rust is not a crime! :)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://finnus.blog.hu/api/trackback/id/tr103039778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása